Başkanlık makamımıza tebrik ziyaretlerimiz devam ediyor. Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin ÖZDEN bugün makamında; önceki dönem Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerini, Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İlçe Yönetimini, Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulunu, Edirne Basın Temsilcisi Edirne Gazetesinden Mehmet Şenol’u, Havsa Batı Ekspress Gazetesinden Nilay YILMAZ’ı, eski dönem Uzunköprü Belediye Başkanını, Cumhuriyet Mahallesi yeni dönem ve eski dönem Muhtarılarımızı, Abalar Köyü Muhtarımızı, Balkan Göçmenleri Temsilcisini, Denizbank Havsa Şubesini, Havsa Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, değerli esnaflarımızı ve kıymetli vatandaşlarımızı ağırladı. Tüm misafirlerimize ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ediyoruz.