🔔🔔21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Başladı 👨‍🍳
HAVSA BELEDİYESİMİZ ÖNCÜLÜĞÜNDE, HAVSA KADIN KOOPERATİFİ ve NAİPYUSUF KÖYÜMÜZ'ÜN BİRLİKTE DÜZENLEDİĞİ
"KÜLTÜREL POMAK YEMEKLERİ" ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
Cumhurbaşkanımız'ın kıymetli eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde Edirne Valiliğimiz koordinesinde gerçekleştirdiğimiz "Kültürel Pomak Yemekleri" etkinliğimiz, halkımızın yoğun katılımı ile adeta bir yemek şenliğine dönüştü.
İlçemiz'in sosyal-kültürel-gastronomik değerlerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacı ile gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz son derece renkli görüntülere sahne oldu.
Geleneksel tatlarının geçmişten bugüne yolculuğunun tadılarak sergilendiği yöresel lezzetlerin stantları Valimiz Hüseyin K. Kırbıyık ve değerli eşi, Kaymakamımız İsmail Batı, Belediye Başkanımız Av. Aydın Balkan, yerli ve yabancı misafirlerin yoğun katılımlarıyla birbirinden değerli yöresel ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.