Primary Color

Secoundary Color

Layout Mode

Body Background style

Select Background Color

Select Background Image


GÜL HASADI ŞENLİĞİ HAVSA'YA
ÇOK YAKIŞTI 🌷📸💕
GÜL HAVSAMIZ GÜLİSTAN OLDU 🌷 🎶 🌸
Trakya Üni. Havsa Meslek Yüksekokulumuz ve Belediyemiz ortaklığında bu yıl 2. sini düzenlediğimiz “Gül Hasadı Şenliğimiz”İ büyük bir heyecan ve mutlulukla tamamladık.
T.Ü. Rektörümüz Sn Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mustafa Tan, Keşan Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu, Edirne İl Kültür Turizm Müdürümüz, Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürümüz, Akademisyenlerimiz, kurum amirlerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz ve değerli halkımızın katılımı ile çok güzel ve anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptık.
Bu sene hemşerilerimizin katılımının artması, Havsa'nın Gülü fotoğraf yarışmamıza olan ilgi ve bilimsel panellerimiz ile artan ilgi nedeniyle çok neşeli ve keyifli geçen şenliğimizi genişleterek devam ettireceğiz.
Desteklerinden ötürü Rektörümüz Sn Erhan Tabakoğlu Hocamıza, Keşan Belediye Başkanımız Sn Mustafa Helvacıoğlu Başkanımıza, kurum amirlerimize, bildiri sunan akademisyenlerimize, Havsa Kadın Kooperatifi ve Kadın Meclisimize, katılım sağlayan yarışmacılarımıza ve tabiki bu güzel bahçeyi Havsa’mıza kazandıran Sn Mustafa Tan hocamıza ayrıca şükranlarımı sunuyorum.