HAVSA'NIN YOLLARI BAKAN'IMIZA EMANET 🛣🚧 🧿
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI SAYIN ADİL KARAİSMAİLOĞLU’NU İLÇEMİZDE AĞIRLIYORUZ🇹🇷
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu bugün Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Ulaştırma Sektörel Operasyonel Programı kapsamında yürütülen Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Çerkezköy-Kapıkule Kesimi İnşası Projesi İlk Ray Kaynak Töreni için İlçemize geldi.
Pekin’den Londra’ya uzanan Demir İpek Yolu’nun kalbinde yer alan;
Edirne İstanbul Hızlı Tren Hattı'nın yapım merkezi olan İlçemiz’de ilk ray kaynağını Bakanımız Ve Avrupa Birliği temsilcilerinin katılımı ile Havsa’da yaptık!
Açılış sonrası Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu Belediyemizde ağırladık.
Havsa’da gerçekleştirdiğimiz ve mevcut devam eden projelerimizi Bakanımızla paylaştık.
Çalışmalarımızı ve projelerimizi destekleyen Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na göreve geldiği ilk günden bugüne devam eden desteği için İlçemiz adına teşekkür ederiz.