Geçtiğimiz günlerde Edirne Valililiğine atanarak göreve başlayan Sn Hüseyin Kürşat Kırbıyık Valimizi Kaymakamımı Sn Reşit Özer Özdemir, Belediye Başkanımız Sn Av. Aydın Balkan, Ak Parti İlçe Başkanı Sn Haluk Savaştürk, MHP İlçe Başkanı Sn Sezer Özen, İl Genel Meclis üyeleri ve kurum amirleri karşıladı.
Kaymakamlık makamındaki sunumun ardından Esnaf Odası Salonu’nda sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar ile biradaysa gelen Valimiz, burada katılımcılara söz vererek talepleri aldı.
Ardından Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız, İlçemiz’deki çalışmalarımızı yerinde göstererek bilgi verdi.
Recep Özen Kır Bahçemiz’de Kadın Meclisimiz’i ziyaret eden Valimiz, son olarak Yeni Mahalle’de şehit ailesini ziyaret ederek İlçemiz’den ayrıldı.