GÜL HASADIMIZ TAM BİR ŞENLİĞE DÖNÜŞTÜ 🌷 🎶 🌸
Trakya Üni. Havsa Meslek Yüksekokulumuz ve Belediyemiz ortaklığında bu yıl ilkini düzenlediğimiz “Gül Hasadı Şenliğimiz”İ büyük bir heyecan ve mutlulukla tamamladık.
Kaymakamımız Sn Reşit Özer Özdemir, T.Ü. Rektörümüz Sn Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mustafa Tan, Keşan Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu, Baro Başkanımız, İl Tarım Müdürümüz, Esnaf Odaları Birlik Başkanımız, kurum amirlerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, muhtarlarımız ve değerli halkımızın katılımı ile çok güzel ve ”Edirne Gülü” nün hasadı ile çok anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptık.
İlk olmasına rağmen çok neşeli ve keyifli geçen şenliğimizi, Rektörümüzün destek sözü ile seneye bahçemizi ve içeriğini de genişleterek devam ettireceğiz.
Desteklerinden ötürü Rektörümüz Sn Erhan Tabakoğlu Hocamıza, Keşan Belediye Başkanımız Sn Mustafa Helvacıoğlu Başkanımıza ve tabiki bu güzel bahçeyi Havsa’mıza kazandıran Sn Mustafa Tan hocamıza ayrıca şükranlarımı sunuyorum.