KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZİ HAVSA’YI ÇALIŞMAK ÜZERE İLÇEMİZDE AĞIRLIYORUZ
Bugün İlçemizde yürüttükleri kentsel çalışma için ziyarete gelen Kırklareli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencilerimizle İlçemizin gelişimi ve planlanması için bir araya geldik.
Öğrencilerimiz Doç. Dr. Meltem Gündoğdu hocamız koordinesinde İlçemiz’i adım adım gezerek, kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ederek notlarını aldılar.
Yarının Havsa’sını akademik olarak masaya yatıran öğrencilerimize, bizler de İlçemiz’in mevcut yöneticileri olarak planlamalarımızı anlattık.
Bölgesine şehircilik anlamında da örnek olabilecek bir Havsa bırakmak için, Üniversitelerimiz ile çalışmaya, fikir ve projelerimizi ortak akılla oluşturmaya devam edeceğiz.