BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU’NUN DESTEĞİ İLE MÜJDELİ HABERİ MAĞDUR ÇİFTİMİZE VERDİK.
Geçtiğimiz günlerde evlerinin yanması sonucu hem evleri hem de tedavi için biriktirdikleri parası yanan Rasim - Hatun Balcı’yı Edirne Valimiz Sn Ekrem Canalp ve Kaymakamımız Reşit Özer Özdemir ile ziyaret ederek geçmiş olsun diledik.
Yangında tüp bebek tedavisi için biriktirdiği birikimi de yanan ailemizin mağduriyetini medyadan gören önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanımız, fahri hemşerimiz Sn Veysel Eroğlu’nun vasıtası ile ailemizin tüp bebek tedavisini İstanbul Çevre Hastanesi’nin üstlendiği müjdesini ailemize verdik.
Bununla beraber ailemizin yanan evini de Edirne Valiliği, AFAD, Çevre Vakfı, Kaymakamlığımız ve Belediyemiz desteği ile yenileyeceğiz.
Ailemize tekrar geçmiş olsun diliyor ve tedavilerinin olumlu sonuçlanmasını ümit ediyor; destekleri için başta Bakanımız Sn Veysel Eroğlu ve Edirne Valimiz Sn Ekrem Canalp olmak üzere tüm kurum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum.