İLÇEMİZDE DEVAM ETTİĞİMİZ CADDE ve SOKAK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA CADDE - SOKAK TABELALARIMIZIN YENİLENMESİ HUSUSUNDA, KENT BİLGİ SİSTEMLERİ ve E- BELEDİYECİLİK KONULARINDA ÇALIŞMALARIMIZI KONUŞUYORUZ
0️⃣1️⃣↖️➡️
Keşan Belediye Başkanı, abim Mustafa Helvacıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantımızda İlçemiz’de cadde-sokaklarımızda yenileyeceğimiz tabela ve levhalarımız için Keşan Belediyesi’nin kendi üretim atölyesinde hazırladıkları örnekleri inceledik.
Yine levhalarındırma ile birlikte, numaratajın Belediye bilgi sistemi ve e-belediyecilik entegrasyonunu konuştuk.
Keşan Belediyesi desteği ile ortak yapacağız üretim sonucu, eskiyen ve işlevini yitiren mevcut cadde-sokak-bina levha ve numaratajlarımızı tamamen yenilemiş olacağız ve tabelasız sokağımız kalmayacak.
Çalışmalarımızda örnek ve desteğini aldığımız Keşan Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu’na ve Keşan Belediyemiz’e teşekkür ediyorum.