TANAP Yatırım Programları Müdürü Gizem Kunt ve Yatırım Programları Uzmanı Mutlu Erdem Başkanımız Uğur Tepe’yi makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Aksaklı ve Büyükdere Mahallelerimizde yapılacak olan projelerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.  Görüşmenin ikinci yarısına Seyitgazi Belediye Başkan Yardımcımız Mesut Atlı, Meclis Üyemiz Yaşar Hanlı, Aksaklı Mahallesi Muhtarımız Abdullah Akkurt ve Büyükdere Mahallesi Muhtarımız Soner Büyükcan dahil oldu.  Konuyla ilgili Başkan Tepe: ‘’ Tanap Yatırım Programları Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmede Aksaklı ve Büyükdere mahallelerimiz için gerçekleştirilecek projelerle ilgili konuşarak istişarelerde bulunduk. Başkan yardımcımız, meclis üyemiz ve mahalle muhtarlarımızın da katılım sağladığı görüşmede mahallelerimizin ihtiyaçlarına eğildik. Ziyaretleri için Tanap Yatırım Programları müdürü Gizem Kunt ve Yatırım programları Uzmanı Mutlu Erdem’e teşekkür ederim.’’ Şeklinde konuştu.