Göcenoluk Muhtarı Nasıf Şükrü Özyavuz, Göcenoluklular Derneği Başkanı Hüseyin Çam ve mahalle sakini Veli Çayır Başkanımız Tepe’yi makamında ziyaret ettiler ve dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler. Ziyaret sonrasında bir değerlendirmede bulunan Çam, “Başkanımız Uğur Tepe gerek dernek faaliyetlerimizde gerekse Göcenoluğumuza her zaman destek olmuştur. Başkanımıza gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz” dedi. Göcenoluklular Derneğinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Seyitgazi Belediye Başkanımız Uğur Tepe: ‘ Göcenoluk Muhtarımız Nasıf Şükrü Özyavuza, Göcenoluklar Derneği Başkanı Hüseyin Çam’a ve hemşerimiz Veli Çayır’a ziyaretleri için teşekkür ederim. Her zaman elimizden geldiğince yanlarındayız.’ şeklinde konuştu.