Seyitgazi 112 Acil Başhekimi Dr.Veli Görkem Pala ve çalışma arkadaşları Başkanımız Uğur Tepe’yi makamında ziyaret etti.  Ziyarette; ilçemizdeki Covid-19 salgını, sağlık personelimizin bu zorlu süreçteki emekleri konuşuldu. Aynı zamanda Belediyemiz ile işbirliği içerisinde neler yapılabileceği üzerine karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundu. Konuyla ilgili Başkanımız Uğur Tepe: ‘ Korona virüs ile mücadele kapsamında ilk müdahale sağlık birimi olmaları nedeniyle yorucu günler geçiren, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekibinin göstermiş oldukları fedakârca çalışmaları için kendilerine ilçemiz adına tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onların nazarında tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eder, işlerinde kolaylıklar diliyorum.’ dedi.