Başkanımız Uğur Tepe tarafından organize edilen, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Kara, Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanı Korhan Acar, Belediyemiz Meclis Üyeleri, Birim Müdürlerimiz, Örencik, Sarıcailyas, Şürkanlı, Çukurca Mahallesi Muhtarlarımız, İyi Parti Seyitgazi İlçe Başkanı Recep Kılınçarslan ve Örencik-Çukurca hattında beton yol çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Ekipleri personeliyle birlikte Çukurca Mahallemizde ‘Moral Yemeği’ düzenlendi.  Yemek sonrası değerlendirmede bulunan Başkanımız: ‘ Frig Vadisi Turizmi açısından önemli bir yer teşkil eden Örencik-Çukurca güzergâhımızdaki yol çalışmaları tamamlandığında hem ziyaretçilerimiz hem de hemşerilerimiz ulaşım anlamında büyük bir rahatlığa kavuşacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen olmak üzere Büyükşehir Belediyesi personeline şahsım ve Seyitgazi’m adına çok teşekkür ederim.’ dedi.