Seyitgazi Belediye Başkanımız Uğur Tepe, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. Seyitgazi Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törene Seyitgazi Kaymakamı Kutsal Baytak, Seyitgazi Belediye Başkanımız Uğur Tepe, İlçe Jandarma Komutanı Onur Hereklioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kara, Daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar yer aldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Çelenk Sunma Törenine, Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından sona erdi. "ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, SAYGI VE ŞÜKRANLA ANIYORUM" 18 Mart Çelenk Sunma Töreni sonrasında açıklama yapan Başkanımız Tepe, "Vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahramanlıkları ile tarih yazan gazilerimizi ve Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, saygı ve şükranla anıyorum," dedi.