Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri tarafından Yenikent – Değişören arasındaki  toplamda 7 km’lik yol dolgu malzemesi serilerek tarla seviyelerinden yükseltildi.  Konuyla ilgili Seyitgazi Belediye Başkanımız Sayın Uğur TEPE : ‘ Yenikent – Değişören arasındaki toplamda 7 km’lik bağlantı yolu dolgu malzemesi ile tarla seviyelerine yükseltildi. Böylelikle bu yolu kullanmakta olan halkımızın bir sorununu daha çözdük. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yaptığımız çalışmalar sonucu birçok sorun anında çözüme kavuşuyor. Seçim zamanında söz verdiğimiz gibi, taleplerinizi bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz BÜYÜKERŞEN’ e ve ekibine bir kez daha teşekkür ederiz. ‘ şeklinde konuştu.  Halkımıza hayırlı olsun.