Çabamız ve heyecanımız ilçemize, vatandaşımıza en iyi ve en güzel hizmeti sunmak içindir. İş gücümüzü arttırarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.  Belediye Başkanımız Uğur Tepe, Belediye Başkan Yardımcımız Mesut Atlı, Meclis Üyemiz Harun Özalp ve Ünal Şen ile birlikte İlçe Merkezimizde yapacağımız çalışmaları ve devam eden çalışmaları yerinde kontrol ederek incelemelerde bulunduk.  Yaşanan sorunlara kalıcı çözümler üretmeye devam ediyoruz.. İlçemizde Pazartesi günü kurulan pazar alanımızda balıkçıların yer aldığı bölgede oluşan kokuyu, kirliliği ve pis suyu engellemek için sıkıntılı bölgeye ızgara ile set çekilerek pis suyun çarşı merkezine inmesi engellendi.  Böylece ilçemizde yıllardır çözülmemiş önemli bir sorunu daha çözüme ulaştırmış oluyoruz.