Başkanımız Uğur TEPE , BEBKA'nın desteği ile Eskişehir Turist Rehberleri Derneği ve Anadolu Üniversitesi'nin ortak projesi olan “Turist Rehberleri Frigya Bölgesine Tur Tasarlıyor, CBS ile Rota Tasarımı” kapsamında Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi'nden Prof. Dr. Semra Günay Aktaş, Dr. Duygu Yetgin Akgün ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nden Hakan Çalışkan eşliğinde ilçemize turist getiren turist rehberleri ve Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Başkanı Suat TURAL ve Ankara Turist Rehberleri Odası (ANRO) Başkanı Fuat TURAN ve ANRO Yönetim Kurulu üyesi Birsen Budan’ı ilçemizde ağırladı. Üç gün boyunca Seyyid Battalgazi Külliyesi, Sücaaddin Veli Külliyesi, Bor ve Etnoğrafya Müzesi , Seyitgazi Belediyesi Konukevi , Üryan Baba Türbesi, Frigya Vadisi, Kümbet Arslanlı Mabed ve Himmet Baba Türbesi, Kırka Bor İşletmeleri, İdrisyayla Ahşap Evleri ve Bardakçı Türkmen Mezarlığı hakkında bilgi edinen turist rehberlerimize, ilçemize verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.