Seyitgazi Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. 2 yılı kapsayan sözleşme gereği belediye çalışanları 7+7 olmak üzere ilk yıl % 14 zam, 2 yıl sonunda ise toplamda %32 zam alacak.  Her zaman çalışanlarına sahip çıkan Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur TEPE yetkili sendika olan Belediye-İş Sendikası ile çalışanları sevindirecek sözleşmeye imza attı. Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur TEPE'nin makamında gerçekleştirilen imza törenine  Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Ahmet MORİPEK, Belediye İş Sendikası Şube Başkan Yardımcısı Kemal AZAK, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut ATLI, İnsan Kaynakları Müdürü Ergün GÖKKAYA, Mali Hizmetler Müdürü Erhan YILDIZ, Battalgazi Şirket Müdürü Mehmet OVALI, Belediye İşçi Temsilcisi Eylem ÜNGÖR katıldı. Yeni imzalanan sözleşmenin hayırlı olmasını dileyen Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur TEPE, “110 civarındaki personelimizi ilgilendiren ve 1 aydır süren görüşmeleri tamamladık. Bir anlaşmaya vardık. Personelimizin ücretlerine ilk yıl % 14’e varan oranlarda zam öngördük. Onlar için yapabileceğimizin azamisini yaptık. Yaklaşık olarak 2 yıla varan görev sürecinde mesai arkadaşlarımızın işlerine sahip çıktığını, büyük gayret ve güleryüzle halkımıza hizmet ettiklerini gördük. Bu bizleri fazlasıyla memnun etti. Aynı gayret ve özveri ile çalışmalarının artarak devam etmesini bekliyoruz. İşçilerimize hayırlı ve bereketli kazançlar olsun. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.  “BAŞKANIMIZ İŞÇİ DOSTU OLDUĞUNU GÖSTERDİ”  Üyelerini enflasyona ezdirmediklerini belirten Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şubesi Başkanı Ahmet MORİPEK, ‘Pandemi günlerinde işçilerimizin refah seviyesini yükseltmek ve çalışma koşullarını düzenlemek için 1 aydır yaptığımız görüşmelerle toplu iş sözleşmesi karşılıklı mütabakata varılarak sonuçlandırılmıştır. Emeğin ve alın terinin en yüce değer olduğu görüşüyle, sözleşme oturumlarına emek vererek işçilerimizin ekonomik koşullarını düzenleme konusunda özveriyle davranan, işçi dostu olduğunu gösteren Kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Uğur TEPE’ye teşekkür ediyoruz. Seyitgazi Belediyemize ve değerli üyelerimize hayırlı olsun ’ dedi. YÜZDE 14 ZAM YAPILDI 110 civarında çalışanı yakından ilgilendiren sözleşmeyle işçilerin yevmiyelerine 1. yıl 7+7 olmak üzere % 14, 2. Yıl % 14, sosyal yardımlara % 10, 26 günlük ilave tediyesi ve geriye dönük maaş farkı aldılar. Bu durumda işçilerimizin bütçelerine yansıyan toplam artış % 32 lere ulaşmış oldu.