KALKINMA AJANSI İLE BELEDİYE TARİHİMİZDE İLK KEZ ORTAK PROJEMİZİ YAPMAK İÇİN KOLLARI SIVIYORUZ

TRAKYA KALKINMA AJANSI’NI ZİYARET ETTİK
BORÇLARIMIZI YAPILANDIRIP İLK ORTAK ÇALIŞMA İÇİN ÖN PROJEMİZİ SUNDUK
Tekirdağ’da Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn Mahmut Şahin’i ziyaret ettik.
Belediyemiz’in borçları nedeni ile bugüne kadar herhangi bir proje üretemediğimiz Kalkınma Ajansı’na olan borçlarımızı yapılandırırarak ödüyoruz.
Bu şekilde bu sene, Belediyemiz tarihinde ilk kez Kalkınma Ajansı’mızdan proje kapsamında destek alma noktasına geldik.
Bu kapsamda Kalkınma Ajansımız’a ön projemizi sunarak, Genel Sekreterimizden uygun görüş aldık ve projemizi tamamlama aşamasına geçiyoruz.