İLÇEMİZİN ÇEHRESİ DEĞİŞMEYE DEVAM EDİYOR

İLÇEMİZE UZUN YILLAR HİZMET EDEN
NİCE KUŞAKLARA EĞİTİM YUVASI OLMUŞ
EMEKTAR ESKİ SOKOLLU İLKOKULU'MUZU KALDIRIYOR, SOSYAL ALANLARIMIZI GENİŞLETEREK KÜLTÜREL MİRASIMIZI ÖN PLANA ÇIKARIYORUZ 🏙🕌🏛
Yapacağımız yeni projelere temel olacak, tarihi eserlerimizi daha görünür kılacak, İlçe kimliğimiz için çok önemli bir çalışmaya bugün ilk adımımızı attık.
50 yıldır eğitim konusunda ilçemize hizmet etmiş birçok doktor, öğretmen, mühendis yetiştirmiş ve günümüz eğitim şartlarına artık yeterli gelmeyen ve atıl durumda olan Sokollu Mehmet Paşa Okulumuzun yerine yapacağımız yeni projelerle tarihi eserlerimizi daha da görünür kılacağız.
Bu alanımız geçmişte eğitime ışık tuttuğu gibi, şimdi de tarihi eserlerimize ışık tutarak ilçemizin tarihi ve kültürel çehresini de ön plana çıkacak.
Atalarımıza, tarihimize ve kültürümüze sahip çıkıyor, gelecek nesillere ilçemiz tarihine daha kolay ulaşabilme fırsatı sunuyoruz.