HAVSA KADIN ÜRETİCİLERİ KOOPERATİFİMİZ’İ ZİYARET ETTİK.

Vekilimiz Sn Dr Fatma Aksal ve Merkez İlçe Başkanımız Sn Önder Özcan ile Havsa Kadın Üreticiler Kooperatifimiz’i ziyaret ettik.
Vekilimiz ve Önder Başkanımız ile İlçemiz’in bölgemize örnek Kadın Kooperatifi olan Havsa Kadın Üreticiler Kooperatifimiz’i ziyaret ederek, çalışmalarını konuştuk.
Kurulduğu ilk günden bugüne maddi- manevi destek olduğumuz Kooperatifimiz’in büyümesi, gelişmesi bizleri gururlandırmaya devam ediyor.
Kooperatifimiz üretimlerini her geçen gün arttırırken, üretimlerinde olduğu gibi pazar arayışlarında da aktif olarak destek olmaya devam ediyoruz.
İlçemiz’in kalkınmasını, refahının artmasını sağlamak Havsa Kadınlarının emeği ile olacak.