BELEDİYE BAŞKANIMIZ AV. AYDIN BALKAN, KIZILAY EDİRNE ŞUBESİ BAŞKANI KADİR ÇAKAY’I MAKAMIMDA ZİYARET ETTİ

İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimiz için geçtiğimiz haftalarda Edirne Kızılay Şube Müdürlüğü ile iletişime geçip, gıda kolisi yardımı alarak dağıtımını gerçekleştirdik.
İlçemizdeki çalışmalarından dolayı Kızılay Edirne Şube Müdürü Kadir Çakay'a teşekkür ziyaretinde bulunduk.
Önümüzdeki günlerde farklı konularda da Kızılay Edirne Şubemiz ile çalışmalar yapmak niyetindeyiz.
Sosyal yardım çalışmalarımızı gerek kendi imkanlarımız, gerek hayırseverlerimizin destekleri, gerekse kurumlarımız ile koordineli olarak sürdüreceğiz.