‘ATATÜRK veya VATAN SEVGİSİ’ TEMALI ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Havsa Belediyesi olarak; *5-8 Yaş *9-12 Yaş seviyelerindeki tüm çocuklarımızı / öğrencilerimizi bu yarışmaya katılmaya davet ediyoruz. Havsa Belediyesi olarak bizlerde ilçemiz genelinde Okul Öncesi, İlkokul seviyesinde öğrenim gören çocuklarımızın Atatürk veya Vatan Sevgisi temalı istedikleri bir şiirin en çok 2 kıtasını okuyup, video kaydını çekip bizlere göndereceği bir yarışma organize ediyoruz. AMACIMIZ: *23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında "Atatürk ve Vatan Sevgisi"nin öneminin vurgulamak, *Kendini ifade etme becerilerini destekleyerek öğrencilerimizin özgüvenini geliştirmek, *Şiire ve sanata duyulan ilgiyi artırmak, *Güzel Türkçemizi doğru, etkili ve kurallarına uygun olarak kullanmayı özendirmektir. Son Başvuru Tarihi: 19 Nisan 2021 Katılım Şartları : *Yarışmaya 5-12 yaş arası Havsa ve Köylerinde ikamet eden her Türk Vatandaşı katılabilir. *Atatürk veya Vatan Sevgisi temalı seçtikleri bir şiirin ilk iki kıtasını ezbere okunarak video kaydı alınacaktır. *Her yarışmacı yarışmaya sadece bir adet video ile katılabilir. *Ses düzenleme programlarıyla müdahale edilen kayıtlar elenecektir. *Yarışmacılar, video çekimine başladıktan sonra, önce adını ve soyadını söyleyip ardından şiirini okuyacaktır. *Yarışmaya katılan yarışmacıların video görüntülerinin her türlü yayın hakkı Havsa Belediye Başkanlığı'na aittir. Yarışmacılar, seslendirmelerinin bir telif hakkı iznine gerek kalmaksızın Havsa Belediyesi tarafından TV, radyo, internet, sosyal medya gibi yayın organları ile yazılı, görsel ve duysal mecralarda kullanılmasını kabul etmiş sayılır. *Başvurular öğrenciler adına velileri tarafından yapılacaktır. Veli bilgisi veya izni olmadan yarışmaya yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. *Havsa Belediyesi yarışma kurallarını değiştirme veya kaldırma hakkına sahiptir. *Yarışmaya katılan öğrenciler “yarışma katılım koşullarını” ve ‘’jürinin kararını’’ kabul etmiş sayılır. Yarışma katılım koşullarını taşımayan adaylar elenecektir. *Ödüller idare tarafından belirlenecek olup, dereceye giren tüm katılımcılara bildirilecektir.   DİĞER ŞARTLAR *Yarışma sonuçları Havsa Belediyesi sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır. *Okunan şiir Havsa Belediyesi tarafından oluşturulacak kurulla değerlendirilecektir. *Puanların eşit olması halinde ödül, doğum tarihi itibari ile yaşı küçük olana verilecektir.   ÖDÜLLER 5-8 Yaş                                                                            *Birinciye Bisiklet *İkinciye Scooter *Üçüncüye Lego Set 9-12 Yaş *Birinciye Bisiklet *İkinciye Akıllı Saat *Üçüncüye Bluetooth Kulaklık * Yarışmaya katılan tüm katılımcılarımıza hediyemiz olacaktır. Videolar havsayarisma@gmail.com adresine mail olarak  veya 0 553 338 4700  WhatsApp numarasına bilgileriniz ile birlikte gönderilmelidir. Yarışmaya Katılacak Olan Öğrencinin; Adı Soyadı Doğum Tarihi Okulu Sınıfı Adresi Veli Adı Soyadı Telefon Numarası   Başvurunuz esnasında video kaydı gönderimi hakkında sorun yaşanması halinde (0284 336 10 09) ile iletişime geçebilirsiniz.