HAVSA BELEDİYESİ’NE ARAZÖZ HİBE EDİLDİ

• 08 Şubat 2016
  • 1.617 kez görüntülendi.
HAVSA BELEDİYESİ’NE ARAZÖZ HİBE EDİLDİ

Havsa Belediyesi’ne Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 2016 model yangın söndürme aracı hibe edildi. 6 ton su kapasiteli, 250 litre köpük deposu ile araziye uyumlu özellikler taşıyan arazöz, İtfaiye Müdürlüğü’nün araç parkındaki yerini aldı.

Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından belediyeye kazandırılan araçla ilgili değerlendirmede bulunarak, “Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren gerek kendi bütçemizden gerekse hibe yoluyla 3 adet çöp kamyonu, 2 adet çift kabin kamyonet, 2 adet iş makinesi, 2 adet otobüs, 2 adet kamyon, 1 adet kapalı kasa kamyonet, 1 adet cenaze aracı, 2 adet yol süpürme aracı, 1 adet grayder ve son olarak 1 adet itfaiye aracını Havsa Belediyesi’nin araç filosuna kazandırdık.  İlçemizin ihtiyaçları ve imkanlar doğrultusunda araç filomuzu güçlendirmeye, eski araçları yenileyerek daha kullanılır hale getirmeye devam ediyoruz. Yeni itfaiye aracımızın Havsa halkına hayırlı olmasını diliyor, bu vesile ile Türkiye Belediyeler Birliği’ne şahsım, kurumum ve ilçede yaşayan halkımız adına teşekkür ediyorum.”dedi.

_MG_0369 _MG_0370 _MG_0377 _MG_0386

Parti Malzemeleri