ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU 9 MAYIS AVRUPA GÜNÜ VE PROJE ŞENLİĞİ YAPILDI

Havsa Atatürk İlköğretim okulu koordinatörlüğünde, Bulgaristan, Belçika ve Polonya’dan okulların ortaklığında yürütülen “OYUNCAKLARIN DÜNYASINA SEYAHAT” adlı proje kapsamında Avrupa gününde şenlik düzenlendi.

Şenlik Fatih Caddesi üzerindeki Hükümet Konağı önünden başlatılan bisiklet turuyla başladı bisiklet turuna Kaymakam Barış Demirtaş,Jan.Böl.Kom.Yüzbaşı Musa Uludağ,belediye Başkanı Oğuz Tekin,İlçe Emniyet Müdürü kamil Sezer ve öğretmen ve öğrencilerin katılımları ile yapıldı. Bisikletler ile Köseömer Köyü yolundan Havsa İlçe Stadyumuna gelindi.

İlçe stadyumunda çeşitli etkinlikler ve yarışmalarla program devam etti. Şenlik kapsamında uçurtma, çuval, müzik, sandalye kapma yarışmaları yapıldı. Yarışmalarda derece alan öğrencilere başta sinema bileti olmak üzere çeşitli sürpriz hediyeler verildi.

Çocuklar etkinlikler kapsamında çeşitli müzikler ile doyasıya eğlenirken velilerin hazırlamış olduğu kermesteki yiyecekler ve içecekler alarak okullarına da katkı sağlamış oldular.