EDİRNE BEDENSEL ENGELLİLERİ DERNEĞİNDEN ZİYARET

Edirne Bedensel Engellileri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Adem Düzkes ve Rollshlfreunde Derneği Temsilcisi İ.Yavuz Satıcı dan Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin’e ziyaret.

Bedensel Engelliler destek olmak adına ilçede başlatılan Pet Şişe ve Kapak toplama kampanyaları ve Merkez ve Köylerdeki okullarda öğrencilere yönelik olarak verilen Çevresel Atıklar ile ilgili eğitim seminerlerini destek ve katkı sağlamak için gerçekleştirilen ziyaret gerçekleştirilen çalışmaları daha etkili kılacağını gösterdi.

Yapılan  Çevresel Atıklar ile ilgili eğitim seminerlerini destekleyen Edirne Bedensel Engellileri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yurt Dışından temin ettikleri 1500 Adet diş Fırçasını seminerlere katılan  öğrencilere dağıtılmak  üzere Belediye Başkanı Tekin’e bıraktılar.

Tekin yapılan bu çalışmalar ile Havsa Belediyesi olarak bizlerde engelli kardeşlerimize destek olmak için elimizden gelen gayreti göstererek yakın ilişkilerimizi devamlı sıcak tutuyoruz bu kampanyamıza sağladıkları diş fırçalarından dolayı da dernek Başkanımız Sayın Düzkes’e teşekkür ediyorum dedi.

Düzkes de dernek olarak yıllardır yapmış olduğumuz çalışmalar ortada bizler için bir adım atmak çok önemli çalışmalarımız ile bedensel engelleri ortadan kaldırmak hedefimiz.

Başkanımızdan ilçede engellilerin yaşamını kolaylaştırmak acısından bazı taleplerimiz oldu bunlarında en kısa sürede yerine getireceğinin sözünü bize verdi kendisine teşekkür ediyorum