İSTİKLAL MARŞININ KABULU VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ YAPILDI.

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy,u anma günü programı Ş.Ö.M.B.Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çok Amaçlı Salonunda yapıldı.Program İlçe Kaymakamı Mustafa Sarıkaya, Belediye Başkanı Oğuz Tekin, ,AKP ilçe başşkanıı Feridun Can ,İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Fethi Velik, Mal Müdür.v. Burhan Arda, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Güneş,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Beşer,İlçe Milli Eğitim şube müdürleri,resmi kurumların müdürleri,Bankaların Müdürleri,Öğretmen Öğrenciler ve velilerin katılımı vardı.

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Okul öncesi öğrencilerinin İstiklal Marşını güzel okuma yarışması. İlköğretim 1.kademe öğrencilerinin İstiklal Marşını güzel okuma yarışması. İlköğretim 2.kademe öğrencilerinin İstiklal Marşını güzel okuma yarışması. Ortaöğretim Okulları öğrencilerinin Sefahat Adlı Kitaptan Şiir Okuma yarışması yapıldı.

Yapılan bu yarışmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ortaöğretim Okulları öğrencilerinin Sefahat Adlı Kitaptan Şiir Okuma yarışmasında
1. Özlem Balıkçı Havsa Anadolu Lisesi,
2.Begüm Dolaşkan Melahat Kilimci Lisesi,
3.Burcu Kısa Ş.Ö.M.B Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri oldu ödüllerini Belediye Başkanı Oğuz Tekin den aldılar.

İlköğretim 2.kademe öğrencilerinin İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında 1.Buse Aygün Sokollu İlköğretim Okulu,
2.Burcu Türkan Atatürk İlköğretim Okulu,
3.Selahattin Ürey Necatiye İlköğretim Okulundan oldular ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Beşer den aldılar.

İlköğretim 1.kademe öğrencilerinin İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında 1.Senanur Özen Sokollu İlköğretim Okulu,
2.Gülşen Kel Hasköy İlköğretim Okulu,
3.Beyza Güzeldağlar Atatürk İlköğretim Okulundan olurken ödüllerini İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Fethi Velik ten aldılar.

Okul öncesi öğrencilerinin İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında
1. Yasemin Abay,
2. Beyza Eser,
3.Sıla Karca olurken ödüllerini  Mal Müdür.v Burhan Arda dan aldılar.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerden 1.gelenlere 1 er adet Küçük altın 2.gelenlere 1 er adet kol saati 3. gelenlere kalem ve kitap seti hediye edilirken yarışmaya katılıp dereceye giremeyen diğer yarışmacılara da İlçe Tarım Müdürü Ahmet Güneş 1 er kitap hediye etti.Yarışma de verilen tüm hediyeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce karşılandı.

Duyguların göz  yaşları ile karıştığı bu anlamlı gün ödül töreninin ardından son buldu.