Engelliler Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerinden Makam Ziyareti

• 19 Mayıs 2016
  • 623 kez görüntülendi.

Havsa Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim sınıfı öğrencileri; öğretmenleri Kezban KAYA, Derya TETİK, okul müdürleri Yusuf FİDAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan FİDAN ile 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Belediye Başkanımız Oğuz TEKİN’i ziyaret ettiler. Öğrenciler hediyelerini takdim ederek, taleplerini dile getirdiler. Ziyaretleri anısına Belediye Başkanı TEKİN öğrencilere küçük birer hediye sundu ve çocuklara gerek özel, gerekse okul ihtiyaçları için her zaman elinden geleni yapacağı sözünü verdi.

Parti Malzemeleri