CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI DOLAYISI İLE KUTLAMA GECEMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK🇹🇷
TÜRKİYE YÜZYILININ İLK GÜNÜNDE HAVSAMIZDA BİRLİK ve BERABERLİK İÇİNDE MİLLİ GÜNÜMÜZÜN İLK ASRINI KUTLADIK 💯
Havsa Kaymakamımız İsmail H. Batı, Önceki Dönem Belediye Başkanımız ve aileleri, Kurum Amirlerimiz, Ak parti ilçe Başkanımız Haluk Savaştürk ve ilçe yönetimimiz, MHP İlçe Başkanımız Erman Erbaş ve ilçe Yönetimimiz, Siyasi Parti Başkanları ve yöneticileri, Havsa MYO Müdürümüz ve müdür yardımcıları, STK Başkanlarımız ve yöneticileri, Muhtarlarımız, Havsa Kadin Meclisi ve Kadın Kooperatifimiz, Havsa Spor ve İş Bankası yöneticilerimiz, Batı Kale motorsiklet derneğimiz ve Havsa Halk Eğitim Merkezi Koromuz ile 100. Yılımızı kutladık.
Cumhuriyeti bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.