HEYECANLIYIZ 🧡
KAPALI CANLI HAYVAN PAZARI PROJEMİZ
İLÇEMİZE VE BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN
🌟🌟🌟
Bilindiği üzere ilçemiz Trakya bölgesinin en büyük Canlı Hayvan Pazarlarına ev sahipliği yapıyor. Canlı Hayvan Pazarımızın mevcut konumundaki yetersizlik, bölgemizdeki hayvancılığı eksi yönde etkilediğinden
Yeni ve Modern bir Canlı Hayvan pazarı kurulmasındaki ihtiyaç uzun zamandır hissediliyor ve bu konuda mağduriyetler oluşuyordu.
Sayın Valimiz Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ın ülkemiz hayvancılığını yakından ilgilendiren projemize verdiği destekle Valiliğimiz, İl Genel Meclisimiz ve Belediyemiz iradesiyle Havsa Belediyesi ve İl Özel İdaresi ortaklığında bu önemli ve büyük projeyi gerçekleştirmek için protokol imzalayarak ilçemiz, ilimiz ve bölgemiz adına büyük bir adım attık.
Kısa süre içerisinde inşaası başlayacak olan Yeni Hayvan Pazarımız tüm Hayvan yetiştiricilerimize, ilçemiz esnafına, vatandaşlarımıza ve bölgemize hayırlı olsun.